Forløb

Jeg tilbyder følgende forløb:

 

12 ugers forløb online.

Vi starter med 1 times snak i telefon eller over Skype.*   Derefter melder du tilbage hver uge samme ugedag, hvor meget du vejer og hvordan det går. Det er muligt at skrive med spørgsmål uden for ens ugedag. Ved online forløb er det ens eget ansvar at melde tilbage ugentlig. Der gives ikke kompensation hvis det glemmes

 

12 ugers forløb personligt fremmøde.

Som udgangspunkt møder man op samme ugedag (dette kan selvfølgelig ændres). Vi starter med 1 times snak * og de efterfølgende 11 gange tager det ca. 20-30 min.  pr. gang. Ved personligt fremmøde, skal der gives afbud senest 24 timer før en aftale. Hvis dette ikke imødekommes, bliver der trukket et klip. I forløbet har man den dag mindre i fremmøde.

 

Klippekortsordning

1 møde 4 gange opfølgning – man bestemmer selv hvornår møderne skal være og med hvilken frekvens bestemmer man selv. Vi starter med 1 times snak * og de efterfølgende 4 gange tager det ca. 20-30 min. pr. gang.

 

Hvis du ønsker en anden type forløb er du velkommen til at kontakte mig for muligheder og priser på info@pernilleals.dk

 

  • Den første gang på 1 time, vil blive brugt på, at jeg lærer dig lidt at kende og vi bliver enige om hvilken retning vi skal og hvordan. Derefter kortlægger jeg problematikkerne og beregninger, hvor meget og hvad du skal spise. Derefter får vi en snak om, hvilke ændringer man kan lave i hverdagen her og nu, for at komme i gang med succes. Vi laver sammen et dagskostforslag, hvor jeg lærer dig om, hvordan du får sammensat din mad korrekt.