FAQ

Hvem kan komme og få kostvejledning ?

Hos mig kan alle komme. Det er underordnet om du er normalvægtig og ønsker at leve sundere, om du ønsker at tage på eller du ønsker at tabe dig. Om man skal tabe sig 5 eller 70 kilo er underordnet, kampen kan være lige svær.

Der er kun et krav, hvis man starter et forløb hos mig og det er, at man er klar til at arbejde for det. Uanset hvor meget jeg regner og anbefaler, sker ændringerne ikke uden man selv gør noget for det. Om man opfatter et forløb som hårdt eller ikke hårdt er meget forskelligt. Det kommer an på hvilke vaner man tidligere har haft.

Det er vigtigt at man ikke tror, at fordi man har snakket med mig 1 gang, så har man ændret sin livsstil i løbet af få dage. Det har i de fleste tilfælde taget mange år, at få den livsstil man har, ergo tager det også tid, at vænne sig af med dårlige vaner både i forhold til hvad man indtager hvornår, men også hvordan man tilbereder mad og rører sig.

 

SKAL man dyrke sport hos mig ?

Nej det er ikke et krav hos mig, at man skal tæske i træningscenter flere gange om ugen. I virkeligheden kan man tabe sig helt uden at motionere. At det så er sundt at røre sig er en anden sag, men det skal vi nok komme ind på.

 

Hvad koster et forløb hos mig ?

Du kan finde priser på forløb her