Kostvejledning

Kostvejledning er baseret på varig ændring af sine madvaner.

Ved kostvejledning får man ikke et hurtigt vægttab, da man får de næringsstoffer i de mængder man skal have, for at kroppen er sund og kan fungere. De fleste vil tabe sig hurtigt i starten, da man ofte vil få færre simple kulhydrater end man er vant til. Kulhydraterne binder væske i kroppen og denne væske vil drives ud, når man spiser som man skal.

I kostvejledning er der ikke noget man ikke må spise. Man lærer til gengæld hvor meget man må spise på hvilke tidspunkter. Når man bruger kostvejledning har man selv ansvar for, at handle ud fra de anbefalinger man får. Kostvejledning er en hjælp til selvhjælp. I virkeligheden kan man kalde det at gå til kostvejledning, en uddannelse i sin egen krop, behov og indtag.

Man ville sagtens kunne tabe sig, ved at få det hele serveret på et sølvfad, men når man så forlader sin kostvejleder, for at så på egne ben, vil man tage på igen, da man intet har lært af det. Denne viden man får kost kostvejlederen skal gerne holde resten af livet, så man hele tiden selv kan regulere ind, når man står alene.

Når man bruger en kostvejleder er det ofte for at få et vægttab. Det at man kører et forløb gør, at man har en at stå til regnskab for og snakke om udfordringerne med. Mange der skal tabe sig føler, at de står alene. Dette gør, at man har meget let ved at falde i og ikke følge sine planer.

Jeg står altid til rådighed for en uforpligtende snak. Skriv til mig på info@pernilleals.dk, så finder vi et tidspunkt der passer, så ringer jeg dig op. Husk der er aldrig nogle spørgsmål eller tanker, der er for dumme.