Det siger klienterne

Jeg kontaktede Pernille, da jeg gerne ville tabe mig og selvom jeg mente jeg spiste sundt, sagde vægten noget andet. Jeg har en del udfordringer, da jeg er genetisk laktoseintolerant, er glutensensitiv, har fibromyalgi og IBS, men det var intet problem for Pernille, hun tog det som en positiv udfordring.
Pernille har hjulpet mig til at indse, hvor skadelig sukker er for både IBS og fibromyalgi, og hun har gjort mig opmærksom på hvor meget skjult sukker der er i de forskellige madvarer. Efterfølgende har jeg ikke længere problemer med IBS, jeg kan spise alle de grøntsager og frugt, som jeg førhen reagerede på. Udover det har Pernille hjulpet mig med et vægttab på, ind til videre, 12 kg!! Hun er god til at instruere i hvordan jeg skal spise, hvor meget jeg skal spise og hvad jeg skal passe på.
Et vægttab er ikke en slankekur, men en ændring af livsstilen, og det er en uddannelse i hvad der er godt at spise, og hvordan man sammensætter måltider, så man får mest muligt ud af kalorierne for at man forbliver mæt i lang tid.
Jeg kan helt klart anbefale Pernille, da hun engagerer sig 100%, kommer med god og konstruktiv vejledning samt gode råd, og støtter én når det bliver svært eller træls.
/A.H.