Om mig

 

Jeg er uddannet kostvejleder. Et andet navn er slankekonsulent. Dog kan jeg bedst lide det første navn, da uddannelsen er bygget på langt mere end folk der skal tabe sig. Alle mennesker har brug for at spise sundt uden det er forbeholdt specielle befolkningsgrupper.

Udover denne uddannelse er jeg også uddannet farmakonom, med mange års erfaring fra apotek, hvilket gør mig i stand til at kunne gå lidt dybere i sygdomme som diabetes, forhøjet blodtryk og forhøjet kolesterol. Ved personligt fremmøde hos mig, vil jeg også kunne måle blodtryk og blodsukker, men jeg vil slå fast, at dette ikke betyder, at man ikke skal komme hos sin læge. Er jeg det mindste i tvivl om, at en læge skal ind over, vil jeg til enhver tid anbefale en sådan.
Ud over de nævnte sygdomme har jeg også en god viden om problematikker som spiseforstyrrelser, stofskifte og irritabel tyktarm.

Jeg tager mit virke som kostvejleder meget seriøst og jeg kender mine begrænsninger.
Du bliver mødt på det plan du er og det tager vi udgangspunkt i. Planer lægger vi fælles, så det passer ind i netop din hverdag.

Kampen med vægttab kender jeg selv gennem mange år, så jeg ved hvor svært det kan være og hvilke mekanismer der går i gang. Alle konflikterne oppe i hovedet er velkendte, så der er ikke noget der kommer bag på mig.